Gospel Helsinki logomerkki

Ohjeistus GH20v konsertti liput

Jos olet ostanut lipun Gospel Helsinki 20v -konserttiin 10.10.2020 Musiikkitalon Konserttisalissa. Konserttijärjestäjä on päättänyt siirtää tapahtuman vuodella eteenpäin.

Konsertin uusi ajankohta on sunnuntai 10.10.2021 klo 16.00.

Jo ostetut liput käyvät uudelle päivämäärälle sellaisenaan. Jos uusi ajankohta ei sovi ja haluat peruuttaa ostoksesi, Ticketmaster palauttaa lipun hinnan lipunostajalle. Pyydämme täyttämään alla olevan lomakkeen rahojen palautusta varten 30.9.2020 mennessä. Tämän jälkeen lokakuun 2020 alusta lähtien konserttijärjestäjä tulee päivittämään tapahtuman lippujen hinnat.

Palautuslomake suomeksi: ​https://1u.fi/8tlYV

Palautuslomake englanniksi: https://1u.fi/qEfVl ​

Huomioittehan, että useiden peruuntuneiden tapahtumien vuoksi palautusten käsittely on ruuhkautunut.

Tästä johtuen​ palautusten käsittelyyn saattaa mennä jopa 90 päivää.

LIPPUJEN PALAUTUSOHJE:

● Mikäli liput on maksettu​ verkkopankin kautta, Ticketmaster Suomen laskulla, Ticketmasterin lahjakortilla tai ostettu lippukaupasta​,​ ​pyydämme täyttämään​ ​lomakkeelle tilinumeron lippujen hinnan palautusta varten.

● Mikäli olet ostanut liput Ticketmasterin verkkokaupasta käyttäen ​luottokorttia​, palautetaan lipun hinta ostossa käytetylle luottokortille.

● Mikäli olet ostanut liput käyttäen ​PayPal​-tiliäsi, hyvitetään lipun hinta PayPal-tilille.

● Mikäli olet ostanut liput käyttäen ​Klarna​-maksutapaa, hyvitetään lipun hinta Klarna-laskullesi. Mikäli sinulla on Klarna-laskustasi kysyttävää, voit olla yhteydessä Klarnaan 09 425 997 71 (ma​–​pe 8​–​18) tai info@klarna.fi

Palautus koskee aina koko tilausta ja kaikkia tilauksen lippuja. Tilaisuuden siirtyessä palautetaan vain lipun hinta, kaupan ehtojen mukaisesti. Palautus ei koske Ticketmasterin käsittely- tai toimitustapakuluja eikä tilausmaksua. Lipun hinta palautetaan aina lipun alkuperäiselle ostajalle.

Mikäli sinulla on kysyttävää, löydät vastaukset useimmiten kysyttyihin kysymyksiin täältä: https://help.ticketmaster.fi/hc/fi

Tapahtumajärjestäjä, Musiikkitalo ja Ticketmaster Suomi pahoittelevat tästä aiheutuvaa vaivaa.

Ystävällisin terveisin,

Ticketmaster Suomen Asiakaspalvelu

Gospel Helsinki
Jalavatie 6 b, 00270 Helsinki
050 387 7157
gospelhelsinki@gmail.com
Kaikki sivuston kuvat Tuomo Björksten, ellei kuvan yhteydessä toisin mainita.
Kirjaudu