Gospel Helsinki logomerkki

Gospelia Kaikille -kuoro

Gospelia Kaikille 2024 syksy

Oletko aina halunnut laulaa rytmikästä gospelia? Gospelia Kaikille -kuoro kokoaa riveihinsä kaikki gospelista ja rytmistä innostuneet laulajat untuvikoista konkareihin. Gospellauluun, rytmiin ja liikkeeseen tutustutaan pilke silmäkulmassa.

Voit osallistua kuoroon ilman sitoutumista. Kauden osallistumismaksu on 50 €, osallistui sitten kaikkiin tai vain yhteen harjoitukseen. Kirkko Helsingissä -strategian mukaisesti haluamme olla mukana luomassa mahdollisuuksia nuorille ja nuorille aikuisille osallistua seurakunnan toimintaan. Tämän vuoksi alle 30-vuotiaat saavat 50% alennuksen kauden osallistumismaksusta.

Gospelia kaikille -kuorossa laulamme pääsääntöisesti kolmiäänisesti. Kotiharjoittelun tueksi tarjoamme ääninauhat, joiden avulla voi harjoitella omaa stemmaa. Nuotteja Gospelia kaikille -kuorossa ei käytetä.

MITEN ILMOITTAUDUN?

Alla syksyn harjoituskerrat ja konsertti. Klikkaa ensimmäistä harjoitusta ja paina ILMOITTAUDU-nappia. Järjestelmä ohjaa sinut rekisteröitymään MyClub-sovellukseen ja ostamaan kausikortin. Ostamalla kausikortin varmistat paikkasi kuorossa ja pääset ilmoittautumaan kaikkiin kauden harjoituksiin sekä päätöskonserttiin. Varauduthan todistamaan henkilöllisyytesi harjoituksiin tullessasi.

Ongelmia ilmoittautumisessa? Laita sähköpostia osoitteeseen gospeliakaikille@gmail.com

LISÄINFO

Gospelia Kaikille alkoi vuonna 2018 neljän seurakunnan yhteishankkeena. Vuodesta 2020 toiminta jatkui Gospelia Kaikille -projektina yhteistyössä Tuomiorovastikunnan seurakuntien, Helsingin seurakuntayhtymän Yhteisen seurakuntatyön ja Gospel Helsinki ry:n yhteistyönä. Projekti päättyi vuoden 2023 lopussa ja vuodesta 2024 on Gospelia Kaikille ollut kaikkien Helsingin seurakuntien yhteistä toimintaa, johon seurakunnat kirkkoherrojen yksimielisellä päätöksellä ovat sitoutuneet. Toimintaa ylläpitää Gospel Helsinki ry.

Harjoituksissa ja esiintymisissä ovat mukana Gospel Helsinki -kuorolaisia ja Gospel Helsinki Band: Joonatan Rautio (piano ja saksofoni), Sami Koskela (lyömäsoittimet), Juho Kivivuori (basso) ja Saku Mattila (kitara). Kuoroa johtaa Gospel Helsinki -kuoron taiteellinen johtaja Nina Pakkanen. Asiantuntijavierailijoina ovat olleet mm. musikaaliohjaaja, oopperalaulaja ja näyttelijä Sören Lillkung ja säveltäjä-kuoronjohtaja Gerald T. Smith, Washington, laulupedagogi Ville Laaksonen sekä tanssija-koreografi Elina Lähde.

Gospelia Kaikille 2020-2023 oli Helsingin seurakuntayhtymän Yhteisen seurakuntatyön, Helsingin Tuomiorovastikunnan seurakuntien Töölö, Tuomiokirkko, Paavali, Kallio ja Lauttasaari yhteinen projekti, jatkoa Gospelia kaikille 2018-2019 kolmen seurakunnan Töölö, Tuomiokirkko ja Lauttasaari, hankkeelle,  jossa opitaan gospellauluja yksi- ja moniäänisesti, maistellaan Complete Vocal -tekniikkaa ja gospelsoundia sekä rytmikkääseen gospellaulamiseen kuuluvaa liikkumista.

Gospelia Kaikille – massakuorosta lehdissä/mediassa:


GOSPEL
Gospelmusiikki tavoittaa erilaiset yhteiskuntaryhmät ja välittää ilosanomaa ihmisen ainutkertaisuudesta ja yhdenvertaisuudesta globaalilla tasolla. Jokainen ihminen on tärkeä riippumatta kulttuurista, uskonnosta tai sosiaalisesta asemasta. Nykyisessä gospelmusiikissa yhdistyvät soul-, blues-, jazz- ja rockmusiikki.

Gospel Helsinki
Jalavatie 6 b, 00270 Helsinki
050 387 7157
gospelhelsinki@gmail.com
Kaikki sivuston kuvat Tuomo Björksten, ellei kuvan yhteydessä toisin mainita.
Kirjaudu