Gospel Helsinki logomerkki

Liity kuoroon

Kutkuttaako laulaminen gospel-kuorossa?

kuorokuva

Jos olet kiinnostunut kuorolaulusta, sinua sytyttää rytmimusiikki ja olet valmis heittäytymään kanssamme mitä erilaisimpiin esiintymistilanteisiin, Gospel Helsingissä sinulla on mahdollisuus löytää oma äänesi ja herättää sisäinen rytmisi. Kuoro on nuorten aikuisten ja aikuisten muodostama iloinen ja avarakatseinen yhteisö, johon on helppo liittyä. Kuorolaisena saat ammattimuusikoilta ohjausta musiikin eri osa-alueilla, pääset osaksi huipputapahtumia ja saat monikymmenpäisen ystäväjoukon.

Kuoron äänialat ovat sopraano, altto, tenori ja basso. Harjoittelemme keskiviikkoisin kello 18-20 Meilahden kirkolla. Jos kaipaat lisää haastetta, voit kuorolaisena pyrkiä Gospel Helsinki Ensemble:en. Gospel Helsinki Ensemble harjoittelee keskiviikkoisin Gospel Helsinki -kuoron jälkeen kello 20-21.

Laulajilta edellytetään sitoutumista kuoron toimintaan (harjoitukset, esiintymiset, leirit), halua kehittyä laulajana, hyvää rytmitajua ja englannin kielen taitoa sekä rohkeutta kokonaisvaltaiseen ilmaisuun.

Hakuprosessi 2025

Gospel Helsinki ottaa uusia laulajia joukkoonsa koelaulun kautta. Seuraava kuoron koelaulu on lauantaina 18.1.2025, johon haetaan jättämällä koenauha 12.1.2025 mennessä. Koenauhaohjeet ja -materiaali on saatavissa ke 4.12.2024 lähtien. Haku on 2-vaiheinen.

I vaihe

Ilmoittaudu osoitteeseen nina.pakkanen@evl.fi ja otsikoi viesti GH REKRY 2025

Laita viestiin nimesi ja puhelinnumerosi

Kerro, miksi haet juuri Gospel Helsinkiin

Kerro stemma, johon haet (sopraano1, sopraano2, altto1, altto2, tenori, basso)

Ilmoittauduttuasi saat meilitse linkin koelaulumateriaaliin sekä ohjeet koenauhan tekoon. Koenauha tulee jättää 12.1.2025 mennessä. Kaikille koenauhan jättäneille lähetetään tieto koelauluun kutsutuksi tai kutsumatta tulemisesta ke 15.1.2025 mennessä.

II vaihe

Koelaulu pidetään Helsingissä lauantaina 18.1.2025 kello 12-16 (17) välisenä aikana. Koelaulun tulokset ilmoitetaan la 18.1.2025 kello 21 mennessä.

Huom! Miesääniä otetaan kuoroon pitkin vuotta. Tiedustelut ja yhteydenotot nina.pakkanen@evl.fi

Jos olet kiinnostunut kuorostamme, niin tule ihmeessä kuulemaan meitä ja tutustumaan meihin konserteissamme. Ehkäpä tiemme vielä yhtyvät!

Gospelia Kaikille Mass Choir

Oletko aina halunnut laulaa rytmikästä gospelia? Gospelia Kaikille Mass Choir kokoaa nyt riveihinsä kaikki gospelista ja rytmistä innostuneet laulajat untuvikoista konkareihin. Gospel -lauluun, rytmiin ja liikkeeseen tutustutaan pilke silmäkulmassa.

Lue lisää ja lähde mukaan!
Gospel Helsinki
Jalavatie 6 b, 00270 Helsinki
050 387 7157
gospelhelsinki@gmail.com
Kaikki sivuston kuvat Tuomo Björksten, ellei kuvan yhteydessä toisin mainita.
Kirjaudu