Gospel Helsinki logomerkki

GH 20v. juhlakonsertti - kutsu entisille kuorolaisille

Gospel Helsinki -kuoron 20-vuotisjuhlakonsertti järjestetään Musiikkitalossa sunnuntaina 9.10.2022. Haluamme kutsua kaikki entiset kuorolaiset mukaan konserttiin! Olet lämpimästi tervetullut konserttiin riippumatta siitä, oletko laulanut kuorossa sen kulkiessa Meilahden nuorisokuoron, MeiJoyn vai Gospel Helsingin nimellä - toivottavasti pääset mukaan juhlistamaan kanssamme kuoron 20(+2)-vuotista taivalta! Halutessasi pääset osallistumaan kanssamme myös lauluun. Tältä sivulta löydät lisätietoa siitä, miten voit osallistua ja miten saat lunastettua lipun konserttiin.

Toivottavasti tapaamme Musiikkitalossa! 

Juhlakonsertti Musiikkitalossa su 9.10.2022 klo 16:00

Gospel Helsingin juhlakonsertti on kokonaisvaltainen elämys, jossa koetaan kuoron matka perustamisesta tähän päivään – symbolisesta syntytarinasta nykyhetkeen saakka. Vanha ja uusi kohtaavat paitsi musiikin, myös visuaalisuuden, tanssin ja kuoron artistiystävien välityksellä.

Konsertti on tavallistakin odotetumpi, sillä koronapandemia lykkäsi sitä kahdella vuodella. Ripauksen yllätyksellisyyttä konserttiin tuo Jim Daus Hjernoen kehittämä Vocal Painting -metodi. Sen avulla tilassa loihditaan myös jotakin täysin uutta, ennakoimatonta ja ainutlaatuista.

Esiintyjät:
Gospel Helsinki
Lumen Valo
Ida Elina
Joonatan Rautio, piano ja saksofoni
Sami Koskela, lyömäsoittimet
Juho Kivivuori, basso
Saku Mattila, kitara
Laura Humppila, koreografia ja tanssi
Katriina Tavi, tanssi
Ville Välikoski, tanssi
Elina Valtonen, tanssi
Kerttu Mättö, videot
Ari “Valo” Virtanen, valot
Musiikinjohto Nina Pakkanen

Konsertissa on väliaika.

Kysymyksiä ja vastauksia:

Mistä saan liput ja kuinka paljon ne maksavat?

Konsertin katsojille suunnattu lipunmyynti tapahtuu Ticketmasterin kautta. Vaihtoehtoisesti voit käydä lunastamassa liput Musiikkitalon lipunmyyntipisteeltä, jolloin käsittelykuluja ei peritä. Kaikki lipunmyynti tapahtuu näiden kanavien kautta (Ticketmaster/Musiikkitalo).

Entisillä kuorolaisilla on mahdollisuus lunastaa itselleen kuorolaislippu 21 euron hintaan. Kuorolaispaikat sijaitsevat lavan takana. Toivomme kuorolaispaikoilla istuvien yhtyvän kanssamme Total Praise -lauluun konsertin lopussa! Pääset ostamaan kuorolaislipun täältä käyttämällä salasanaa GHJUHLA20 . Huomaathan, että kuorolaislippujen myynti entisille kuorolaisille aukeaa 26.9.2022.

Mitä eroa on normaalilipulla ja kuorolaislipullla?

Kuorolaislippupaikat sijaitsevat lavan takana ja näkyvyys on erilainen kuin pääkatsomon puolella. Nämä paikat ovat myynnissä vain Gospelia kaikille mass choir -kuorolaisille sekä entisille kuorolaisille. Kuorolaispaikoilta on helppo osallistua Total Praise -lauluun mukaan, sillä paikoilta näet kuoronjohtajan ja naapurisikin osallistuu lauluun.

Julkisessa lipunmyynnissä olevilta paikoilta näet suoraan lavalle. Liput ovat myynnissä kaikille. Myös näillä paikoilla saa laulaa ja tanssia mukana!

Miksi en voi ostaa kuorolaislippua ennen 26.9.2022? Mitä jos en saa lippua?

Lavan takana oleville paikoille ei ole julkista lipunmyyntiä, vaan liput ovat hankittavissa kahdessa erässä: Gospelia kaikille -massakuorolaiset varaavat omat lippunsa 23.9. mennessä ja sen jälkeen on entisten kuorolaisten vuoro. Näillä näkymin paikkoja riittää mainiosti entisille kuorolaisille. Mikäli haluat varmistaa kuorolaispaikkasi nopeimpien joukossa, olet toki tervetullut liittymään massakuoroon! Samalla pääset nauttimaan yhdessä laulamisesta jo ennen juhlakonserttia, mikäs sen parempaa!

Voinko ostaa kuorolaislipun perheenjäsenelleni?

Kuorolaisliput ovat nimensä mukaisesti myynnissä vain kuorolaisille, eli Gospelia kaikille mass choir -kuoron jäsenille sekä entisille Gospel Helsinki -kuoron jäsenille. Näiltä paikoilta näkee hyvin johtajan ja voi yhtyä mukaan Total Praise -lauluun! Mikään ei toki estä liittymästä perheenjäsenen kanssa massakuoron jäseneksi 🙂

Mikä ihmeen Gospelia kaikille -massakuoro?

Gospelia kaikille mass choir on projekti, jota Gospel Helsinki -kuoro on pyörittänyt muutaman vuoden ajan yhdessä useamman seurakunnan kanssa. Tarkoituksena on mahdollistaa matalan kynnyksen toiminta ja tarjota kaikille halukkaille mahdollisuus päästä nauttimaan gospel-musiikista ja laulamisen ilosta ammattilaisten johdolla, taidoista ja kokemuksesta riippumatta. Osallistuminen sopii myös niille, joilla ei ole aikaa sitoutua viikoittaisiin harjoituksiin mutta jotka haluavat silti laulaa yhdessä. Harjoitukset pidetään kerran kuussa ja joulukuussa on luvassa esiintyminen konsertissa. Syksyn harjoitukset alkavat 18.9.2022. Lisätietoa ja ohjeet mukaan liittymiseksi löydät Gospel Helsingin nettisivuilta. Tervetuloa mukaan, saa vinkata kaverillekin!

Mistä löydän Total Praise -kappaleen nuotit?

Mikäli Total Praise -nuotti ei löydy kätevästi omista nuottiarkistoistasi, löydät nuotin sähköisenä täältä.

Ostin kuorolaislipun, mutta mitä jos en osaakaan Total Praisea?

Ei hätää, kanssasi laulaa yli sata muuta laulajaa, olet hyvässä seurassa! Parhaiten pysyt mukana, kun seuraat johtajaa ja nautit olostasi! Omaa stemmaa voit harjoitella etukäteen myös stemmakohtaisten äänitteiden avulla, jotka löytyvät tästä kansiosta.

Miten jaksan odottaa lokakuulle asti?

No sanopa muuta! Olemme odottaneet konserttia jo yli kahden vuoden ajan, joten mekin olemme todella innoissamme konsertista. Lupaamme, että konsertista tulee elämys!

Gospel Helsinki
Jalavatie 6 b, 00270 Helsinki
050 387 7157
gospelhelsinki@gmail.com
Kaikki sivuston kuvat Tuomo Björksten, ellei kuvan yhteydessä toisin mainita.
Kirjaudu