Gospel Helsinki logomerkki

Blogi

Lauluyhtye Lumen Valon ajatuksia tulevasta juhlakonsertista

Lauluyhtye Lumen Valo on yksi vanhan musiikin liikkeen kantavista voimista Suomessa. Säestyksettömään musiikkiin erikoistunut, kirkkaasta ja kuulaasta soinnistaan tunnettu Lumen Valo on kokoonpanona erityyppinen kuin Gospel Helsinki. Molemmissa leireissä ollaan yhteistyöstä ja tulevasta konsertista innoissaan.

Tässä Lumen Valon Arttu Hartikaisen ajatuksia yhteistyöstä ja tulevasta konsertista:

”Yhteistyö Gospel Helsingin kanssa tuntuu erittäin hyvältä. Gospel Helsinki on lämminhenkinen, upeaääninen instrumentti, jota meidän kuulas soundimme täydentää mielestäni hienosti. Gospel Helsingin energia saa hyvälle tuulelle, ja läpi kehon virtaava laulu lämmittää kylmässäkin säässä.”

Rakkaus kuorolauluun ja ihmisääneen yhdistää – ja ihmisäänillä luodaankin konsertissa myös jotakin aivan uutta ja ainutlaatuista Jim Daus Hjernoen kehittämän Vocal Painting –metodin avulla.

”Ihminen on instrumenttina kiinnostava. Jos miettii viulua ja selloa, ymmärtää, että kauniista puusoittimesta saa kauniin äänen. Kun katsoo ihmistä, näkee kasan lihapaloja ja luita, ja silti siitä ulos tuleva ääni voi olla häkellyttävän kaunis ja puhutteleva. Kuoro- ja yhtye on elävä, innostava instrumentti, jota on mukava kuunnella konsertissa ja esiintymislavoilla.”

Tule sinäkin kanssamme kokemaan musiikin kauneus. Osta lippusi juhlakonserttiin täältä.

Gospel Helsinki
Jalavatie 6 b, 00270 Helsinki
050 387 7157
gospelhelsinki@gmail.com
Kaikki sivuston kuvat Tuomo Björksten, ellei kuvan yhteydessä toisin mainita.
Kirjaudu