Gospel Helsinki logomerkki

Blogi

Ida Elinan mietteitä juhlakonsertista

Gospel Helsinki on tehnyt vuosien varrella yhteistyötä upeiden artistien kanssa 🤩. Yksi heistä on Ida Elina, ilmiömäinen popkanteletar ja laulaja-lauluntekijä, joka vierailee myös juhlakonsertissamme.

Tässä Ida Elinan mietteitä ennen konserttia: ⭐

“Minulla on ollut ilo tehdä Gospel Helsingin kanssa yhteistyötä jo pitkään. Yhdessä ollaan laulettu monet konsertit ja tapahtumat, ja kuoro on ollut mukana mun uusimmalla levyllä kahdessa kappaleessa.

Olen aina ihaillut kuoron upeaa soundia ja lauluihin heittäytymistä. On upea juttu olla mukana juhlimassa pyöreitä Musiikkitalolla! Musiikkitalon ohjelmistossa kuullaan aivan tuoretta musiikkia, sekä tietysti yhteistä ohjelmistoamme vuosien varrelta!”

Tule sinäkin Musiikkitalolle 9.10.2022 klo 16 juhlimaan kanssamme! ❤️

Osta lippusi nyt

Gospel Helsinki
Jalavatie 6 b, 00270 Helsinki
050 387 7157
gospelhelsinki@gmail.com
Kaikki sivuston kuvat Tuomo Björksten, ellei kuvan yhteydessä toisin mainita.
Kirjaudu