Gospel Helsinki logomerkki

Blogi

Kuoronjohtaja Nina Pakkasen ajatuksia juhlakonsertin ohjelmistosta

Miten kasata kuoron 20-vuotinen taival yhteen konserttiin? Gospel Helsingin taiteellinen johtaja Nina Pakkanen kertoo:

“Konsertin punainen lanka on kuoron kasvutarina pienestä seurakunnan a cappella -nuorisokuorosta bändin kanssa esiintyväksi ja kouluttavaksi rytmiseksi gospelkuoroksi. Nykyään laulajat, soittajat ja kuoron taiteilijaystävät muodostavat kuoroperheen, jossa jokainen saa kasvaa, kehittyä ja loistaa. Ohjelmistossa taidokkaat solistit niin kuoron omista riveistä kuin taiteilijaystävien joukosta pääsevät estradille 🤩”

“Konsertin ohjelmisto rakennettiin yhdessä kuorolaisten kanssa suosikkeja ehdottamalla ja niistä äänestämällä. Koska tuoreempi ohjelmisto oli monelle nykykuorolaiselle tutumpaa ja sai siten eniten ääniä, lisäsin mukaan myös vanhempaa ohjelmistoa, jotta kuoron historia tulisi huomioitua kokonaisvaltaisesti.”

Kattavan katsauksen kuoron historiaan pääset kuulemaan Musiikkitalolla 9.10.2022.

Nina Pakkanen
Gospel Helsinki
Jalavatie 6 b, 00270 Helsinki
050 387 7157
gospelhelsinki@gmail.com
Kaikki sivuston kuvat Tuomo Björksten, ellei kuvan yhteydessä toisin mainita.
Kirjaudu