Gospel Helsinki logomerkki

Konsertit & tapahtumat

Gospel Helsinki 20 vuotta juhlakonsertti 9.10.2022 klo 16

Linnan jatkoilta tuttu Gospel Helsinki -kuoro juhlii huikeaa 20-vuotista taivaltaan juhlakonsertissa lokakuussa 2022!

Koskettavista tulkinnoistaan ja ennakkoluulottomuudestaan tunnettu Gospel Helsinki laulaa rytmillä, jonka juuret ovat Yhdysvaltojen afroamerikkalaisen väestön hengellisessä musiikissa. Vuosien varrella kuoro on kasvanut pienestä seurakunnan nuorisokuorosta nykyiseen muotoonsa: 60-henkiseksi, palkituksi gospeltykiksi.

Gospel Helsingin juhlakonsertti on kokonaisvaltainen elämys, jossa koetaan kuoron matka perustamisesta tähän päivään – symbolisesta syntytarinasta nykyhetkeen saakka. Vanha ja uusi kohtaavat paitsi musiikin, myös visuaalisuuden, tanssin ja kuoron artistiystävien välityksellä.

Konsertti on tavallistakin odotetumpi, sillä koronapandemia lykkäsi sitä kahdella vuodella. Ripauksen yllätyksellisyyttä konserttiin tuo Jim Daus Hjernoen kehittämä Vocal Painting -metodi. Sen avulla tilassa loihditaan myös jotakin täysin uutta, ennakoimatonta ja ainutlaatuista.

Esiintyjät:
Gospel Helsinki
Lumen Valo
Ida Elina
Joonatan Rautio, piano ja saksofoni
Sami Koskela, lyömäsoittimet
Juho Kivivuori, basso
Saku Mattila, kitara
Laura Humppila, koreografia ja tanssi
Katriina Tavi, tanssi
Ville Välikoski, tanssi
Elina Valtonen, tanssi
Kerttu Mättö, videot
Ari “Valo” Virtanen, valot
Musiikinjohto Nina Pakkanen

Konsertissa on väliaika.

Liput: https://www.ticketmaster.fi/event/gospel-helsinki-20v-lippuja/274451

Huom! Gospel Helsinki 20v Konsertti on siirretty covid-19 tilanteesta johtuen kahdella vuodella eteenpäin. Alunperin konsertti oli 10.10.2020, tämän jälkeen se siirrettiin 10.10.2021. Nyt uusin ajankohta on sunnuntai 9.10.2022 klo 16 Jo ostetut liput käyvät uudelle päivämäärälle sellaisenaan. Jos uusi ajankohta ei sovi ja haluat peruuttaa ostoksesi, Ticketmaster palauttaa lipun hinnan lipunostajalle. Tarkemmat ohjeet palautukseen löytyy täältä.

Gospel Helsinki
Jalavatie 6 b, 00270 Helsinki
050 387 7157
gospelhelsinki@gmail.com
Kaikki sivuston kuvat Tuomo Björksten, ellei kuvan yhteydessä toisin mainita.
Kirjaudu