Gospel Helsinki logomerkki

Konsertit & tapahtumat

Nicole Willis (USA) & Gospel Helsinki - Maailma kylässä -festivaali 29.5. 

MAAILMA KYLÄSSÄ -FESTIVAALIN KONSERTTI

Sunnuntaina 29.5.2022 18.00 - 19.00
Temppeliaukion kirkossa. Vapaa pääsy.

Retrosoulin kuningattareksi kutsuttu Brooklynista lähtöisin oleva laulaja ja tuottaja Nicole Willis esiintyy lumoavassa konsertissa Gospel Helsinki -kuoron kanssa. Yhteisesiintyminen nähtiin ensimmäisen kerran virtuaalisesti vuoden 2021 Maailma kylässä -festivaalilla, jolloin se sai haltioituneen vastaanoton. Nyt yleisöllä on mahdollisuus kokea tämä ainutlaatuinen kokonaisuus livenä. Konsertti järjestetään korvia hivelevästä akustiikastaan tunnetussa Temppeliaukion kirkossa. 

Willis aloitti uransa taustalaulajana ja on tehnyt soolouraa 1990-luvun alusta lähtien. Musiikillisesti artisti on seikkaillut vuosien varrella niin acid jazzin, soul revivalin, housen, trip hopin, funkin, soulin kuin future disconkin maailmoissa. Helsingissä vuodesta 2004 lähtien asunut Willis tunnetaan erityisesti maailmanlaajuista arvostusta nauttivasta Keep Reachin’ Up -albumista sekä Jimi Tenorin kanssa tehdyistä Cola & Jimmu -levytyksistä. 

Ennakkoluuloton ja rohkea Gospel Helsinki kokoaa yhteen gospelista kiinnostuneita laulajia pääkaupunkiseudulta. Kuoroa johtaa Töölön seurakunnan A-kanttori, musiikin maisteri Nina Pakkanen. Pakkasen musiikin rajat ylittävä näkemys ja vahva usko gospelmusiikin vapauttavaan voimaan on voimistunut vuosien saatossa ja kulkenut rinta rinnan klassisen musiikin kanssa. 

Gospel Helsinki
Jalavatie 6 b, 00270 Helsinki
050 387 7157
gospelhelsinki@gmail.com
Kaikki sivuston kuvat Tuomo Björksten, ellei kuvan yhteydessä toisin mainita.
Kirjaudu