Gospel Helsinki logomerkki

Konsertit & tapahtumat

Gospel Helsinki 20 vuotta juhlakonsertti 9.10.2022 klo 16

Ennakkoluuloton ja rohkea Gospel Helsinki -kuoro laulaa gospelia, soivaa ilosanomaa ja taipuu rajoja ylittäviin kokeiluihin Nina Pakkasen johdolla.


Huom! Gospel Helsinki 20v Konsertti on siirretty covid-19 tilanteesta johtuen kahdella vuodella eteenpäin. Alunperin konsertti oli 10.10.2020, tämän jälkeen se siirrettiin 10.10.2021. Nyt uusin ajankohta on sunnuntai 9.10.2022 klo 16 Jo ostetut liput käyvät uudelle päivämäärälle sellaisenaan. Jos uusi ajankohta ei sovi ja haluat peruuttaa ostoksesi, Ticketmaster palauttaa lipun hinnan lipunostajalle. Tarkemmat ohjeet palautukseen löytyy täältä.


Oletko koskaan kuunnellut musiikkia, joka liikuttaa sinua niin, että haluat kertoa siitä kaikille? Tämä tunne saattaa vallata sinut, kun kuuntelet gospelmusiikkia. Linnan jatkoilta tutun, Kirkkomusiikkiliiton “Vuoden Musiikkiryhmä 2019” -palkinnon saaneen Gospel Helsingin 20-vuotisjuhlakonsertti liikuttaa taatusti! Konsertissa klassinen ja rytmimusiikki kohtaavat, pääset seuraamaan kuoron kehitystä alkuaikojen yksiäänisestä, vähäliikkeisestä ryhmästä moniääniseksi kuoroksi äänen, visuaalisuuden ja tanssin välityksellä. Konsertti ei rajoitu historiakatsaukseen, vaan siellä synnytetään jotakin uutta, ennakoimatonta ja ainutlaatuista mm. Jim Daus Hjernoen kehittämän Vocal Painting -metodin avulla.

Gospel tarkoittaa hyviä uutisia, ja konsertissa tarjoamme hyviä uutisia visuaalisena ja kokonaisvaltaisena elämyksenä. Tavoitteemme on välittää iloa sekä innostaa sinua tanssimaan ja laulamaan mukana.

Konsertissa on väliaika.

Gospel Helsinki Band:
Joonatan Rautio, piano & saksofoni
Juho Kivivuori, basso
Sami Koskela, lyömäsoittimet
Saku Mattila, kitara
Mikko Pettinen, trumpetti

Liput: https://www.ticketmaster.fi/event/gospel-helsinki-20v-lippuja/274451

Gospel Helsinki
Jalavatie 6 b, 00270 Helsinki
050 387 7157
gospelhelsinki@gmail.com
Kaikki sivuston kuvat Tuomo Björksten, ellei kuvan yhteydessä toisin mainita.
Kirjaudu